Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Atlètic Capellades

Equip de futbol popular de capellades

 • 40
  Mecenes

Biografia

Durant la calorada de l'estiu de 2021, un grup de joves capelladins iniciem el projecte de l'Atlètic Capellades amb l'objectiu de construir un equip que vagi més enllà dels 90 minuts al camp, vinculats estretament amb causes socials com l'antifeixisme, el feminisme, l'ecologisme o l'antiracisme.

Tenim una extensa plantilla amb un qüestionable recorregut futbolístic, "futbolistes" que últimament passen més temps al bar que al terreny de joc. També més d'un Ousmane Dembélé, no per la qualitat amb les dues cames sinó perquè han fet de l'excepcionalitat de les lesions una rutina. Som dels que ens agrada més veure el futbol asseguts al Jaç Roig amb una cerveseta a la mà que jugar-lo.

Aquest any, però, hem format un equip, de moment integrat dins de la U.E. La Torre de Claramunt, amb els millors ingredients per aquest còctel futbolístic tant peculiar. Ens ajudes a fer-ho possible?

Actualment pots col·laborar escollint entre les aportacions associades a les següents categories:
     
      🚬
«Tribunero» 5€ donació única
      ⚽ «Aficionat» 15€ donació única
      📢
«Supporter» 25€ donació única
      ⭐
«Hooligan» 50€ donació única

      🦶
«Cantona» 2,5€ mensuals
      ✊ 
«Uno di Noi» 5€ mensuals
      🥇
«Membre Honorífic» 10€ mensuals
       

Estadístiques generals

 • 40
  Mecenes
 • 11
  Publicacions
 • 50
  et segueixen