Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Atlètic Capellades

Equip de futbol popular de capellades

  • 27
    Mecenes
A continuació t'expliquem les diferents formes de donar suport al projecte.

-Subscripcions mensuals: et converteixes en soci de l'Atlètic Capellades. Què vol dir això? Bufandes, samarretes, refrescos i molt més t'espera darrere aquest tipus de col·laboració.

 ⌚MÍNUT 90 (2€ mensuals). Ets una petita particula, però fonamental, d'aquesta força anomenada Atlètic. Com el suplent que entra i canvia les tornes del partit als últims minuts de joc.

-Tindràs descompte al bar de l'Atlètic Capellades!

🦶 CANTONA (2,5€ mensuals). La teva determinació i contundència et caracteritzen. Aquesta subscripció et farà soci d'un club que abandera els ideals del jugador més temut pels ultres europeus, Éric Cantona! Com agraïment per la teva col·laboració:

- Sortirà el teu nom a les xarxes socials
- Rebràs una bufanda de l'Atlètic Kp
- Gaudiràs d'adhesius reivindicatius

UNO DI NOI (5€ mensuals). Un dels nostres. Amb aquesta subscripció seràs un més dins l'equip, el jugador número 12. Col·laboraràs amb l'Atlètic Capellades, un club que defensa uns valors irrenunciables com l'antifeixisme, el feminisme, l'antiracisme i els drets LGTBI+. Amb aquesta subscripció:

- Sortirà el teu nom a les xarxes socials
- Rebràs una bufanda de l'Atlètic Kp
- Gaudiràs d'adhesius reivindicatius
- Et facilitarem una samarreta "Supporter Atlètic Kp"
... i moltes coses més!

⚽ JUGADOR ATLÈTIC CAPELLADES (16€ mensuals). Ja ets un més de l'equip. Ets una peça crucial per construir l'Atlètic Capellades i el futbol popular arreu dels Països Catalans. Amb aquesta subscripció:

-Proporcionaràs el suport econòmic perquè el futbol popular de la teva vila arrenqui bé aquest 2023
-Rebràs una bufanda edició especial de l'Atlètic Capellades
-Seràs mencionat a les xarxes socials
-Adhesius promocionals del futbol popular d'arreu del món

-Donacions puntuals (clica al botó "Crea la teva pròpia aportació"). Tu tries l'opció que prefereixes:

🚬 TRIBUNERO (5€): T'esmentarem a les nostres xarxes socials com un dels que ha fet possible que 25 xavalets sense coordinació puguin jugar a futbol federat.

AFICIONAT (15€): A part de citar-te com a un dels principals responsables de tot això, t'emportaràs una bufanda de l'Atlètic Capellades per a fer-la voleiar al Municipal Josep Argelich i Jové cada vegada que marquem un gol. Un parell de cops al mes.

📢 SUPPORTER (25€): Sortiràs a les xarxes socials (pensa que tenim molts followers), i podràs gaudir d'una samarreta de "Supporters Atlètic" per lluir-la per tota la vila.

HOOLIGAN (50€): Tu sí que ets dels bons. Apareixeràs a les nostres xarxes com a col·laborador, és a dir, com un dels màxims responsables que cada dilluns tinguem agulletes. El teu obsequi serà el pack complet, l'outfit dels hooligans: bufanda de l'Atlètic Capellades i samarreta de Supporter.
Minut 90' ⌚
Ets una petita particula, però fonamental, d'aquesta força anomenada Atlètic. Com el suplent que entra i canvia les tornes del partit als últims minuts de joc.
2,00 € mensuals
🦶 CANTONA
La teva determinació i contundència et caracteritzen. Aquesta subscripció et farà soci d'un club que abandera els ideals del jugador més temut pels ultres europeus, Éric Cantona! Com agraïment per la teva col·laboració rebràs:

📱 Sortirà el teu nom a les xarxes socials

🧣 Una bufanda de l'Atlètic Kp

⚒️ Adhesius reivindicatius 

... i moltes sorpreses més!
2,50 € mensuals
✊ UNO DI NOI
Un dels nostres. Amb aquesta subscripció seràs com un més dins l'equip, el jugador número 12. Col·laboraràs amb l'Atlètic Capellades, seràs soci d'un club que defensa uns valors irrenunciables com l'antifeixisme, el feminisme, l'antiracisme i els drets LGTBI+. Amb aquesta subscripció rebràs: 

📱 Sortirà el teu nom a les xarxes socials

🧣 Una bufanda de l'Atlètic Kp  

⚒️Adhesius reivindicatius

👕Samarreta "Suporter Atlètic Kp" 

... i moltes coses més! 
5,00 € mensuals
🎖MEMBRE HONORÍFIC
T'has passat el game, sents l'Atlètic Kp com un club propi, esclar, perquè és el club del poble! Amb aquesta subscripció t'emportes tots els obsequis que tenim preparats i els que vindran!
10,00 € mensuals
⚽ JUGADOR ATLÈTIC KP
Ja ets un més de l'equip. Ets una peça crucial per construir l'Atlètic Capellades i el futbol popular arreu dels Països Catalans. Amb aquesta subscripció podràs rebre una bufanda edició especial de l'Atlètic i seràs mencionat per les xarxes socials.
16,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual